J-O:s värld

Jag har länge velat ha en koppling till mina kinesiska vänner och fans. En plats där jag kan dela mitt liv och erfarenheter med alla intresserade. Men även en mötesplats som överbryggar de avstånd som både geografi och tid skapar mellan människor.

Precis som min karriär inom bordtennis både har gett mig möjligheter att möta människor och gett mig ett spännande liv, skall min värld inbjuda er att lära känna mig. Jag kommer att dela med mig av min vardag och min karriär, men även av mina intressen och vad jag tycker om i livet.

Ni som registrerar er som vänner i min värld skall ges möjligheter att få komma än närmare men även ha möjligheten att delta i tävlingar och aktiviteter. Kanske kan vi till och med kan mötas ”irl”.

Med bilder och filmer, men även med sociala medier som Weibo, kan du se hur jag lever och vad jag gör, hur jag väljer det jag gillar i såväl livsstil, kläder, mat och hobbies.

Genom aktiva bilder kan du klicka på det du finner intressant och läsa mer om mina val och vad jag gillar, få en känsla för vad nordisk livsstil, kvalitet, hälsosam mat och ren natur är för mig.

Naturligtvis kretsar mycket i mitt liv kring sport. Allt från bordtennis till fotboll, basket och tennis. Ja, egentligen allt som har en boll är roligt och utmanande. Det är inte viktigast att vara bäst men jag försöker gärna bemästra bollsporter och finner det vänskapliga tävlingsmomentet både utmanande och inspirerande.

registrera er och bli en del av min värld, låt oss närma oss varandra och se om vi kanske kan inspirera varandra till nya stordåd och spännande upplevelser!

/ J-O

Kyäni - Med ingredienser från 100 % naturliga källor
我的五个首要决胜点